Wat kan ik doen?

Wat kan ik doen?

Ik ben bio maakt zich sterk voor een actieve community waarin boeren, burgers en experts samenkomen. We inspireren je graag hoe je hier op jouw manier aan mee kunt doen. Samen de boer op voor biologisch!

Ik wil doneren

We willen heel Nederland laten zien dat biologisch boeren, eten en denken de toekomst hebben. Met jouw financiële bijdrage kunnen we de juiste middelen op een gerichte wijze inzetten om onze boodschap doeltreffend uit te dragen.

Wat kan ik doen?

Ik ben bio maakt zich sterk voor een actieve community waarin boeren, burgers en experts samenkomen. We inspireren je graag hoe je hier op jouw manier aan mee kunt doen. Samen de boer op voor biologisch!

Ik wil doneren

We willen heel Nederland laten zien dat biologisch boeren, eten en denken de toekomst hebben. Met jouw financiële bijdrage kunnen we de juiste middelen op een gerichte wijze inzetten om onze boodschap doeltreffend uit te dragen.